Либели

Транспостни колички

Палетата на нашите производи

НИЕ НУДИМЕ ЛИБЕЛИ ТРАНСПОРТНИ КОЛИЧКИ

DURACHOC SWISS TECHNOLOGY

1
2
3
4
5
1

Вертикални либели

2

Хоризонтални либели

3

Милиметарски мерач

4

Направени од алуминиум

5

Опремени со магнет

Целите на компанијата во корист на клиентот

Основните цели врз кои се потпира нашата компанија и напредува се: прецизност, максимален квалитет на производи и донесување на иновации на пазарот. Од нашето долгогодишно и професионално искуство вие ќе имате корист од нашиот квалитет.

Феник Цо., единствена компанија која произведува либели

DURACHOC SWISS TECHNOLOGY, таму ќе најдете сериозност, квалитет и точност!

Производи

Феник Цо. е познат по квалитетни производи и сериозност во понудата на истите. Богатата колекција на либели кои ги нудиме не прави единствен избор кога станува збор за либели.

Над 74 видови на либели, со различни должини, се елементите кои ја дополнуваат палетата на нашите производи. Кога станува збор за производи, ние ви ги нудиме од DURACHOC SWISS TECHNOLOGY. Сите DURACHOC либели се создаваат и произведуваат во нашиот одел за производство. Со ова ние сме во можност постојано да се грижиме за пазарот и сите модели гарантираат прецизност од 0.5 mm/1 m.