1
2
3
4
5
1

Вертикални либели

2

Хоризонтални либели

3

Милиметарски мерач

4

Направени од алуминиум

5

Опремени со магнет

DURACHOC magnetic 273.2/275.2

Човекот од надвор не може да гледа ништо, бидејќи јачината на магнетните DURACHOC доаѓа од внатрешноста. Таа е карактеристиката која ја прави ова либела посебна од досегашните модели бидејќи магнетите имаат многу предности.

Благодарение на внатрешните магнети, за магнетното DURACHOC не е потребно обработка на просторот бидејќи профилот останува елоксичен. Затоа, магнетниот DURACHOC е многу лесен и удобен за употреба. Целиот простор е ист и рамен, како и овозможува прецизна работа без оштетување. Сите останати нечистотии брзо се отстрануваат.

Магнетните DURACHOC модели се опремени со силни магнети и затоа се многу погодни за работа со железо, железни конструкции, работа со санитарни инсталации, како и за спротивно мерење. Без многу напор, вие може да извршите прецизно мерење.

Податоци за производот
016020030040050060070080090100120150180200
250.2016020030040050060070080090100120150180200
250.3040050060070080100120150180200
251.2100120150180200
251.3100120150180200
255.2030040050060
272.2030040050060080
272.3100120150180200
273.2030040050060
274.2030040050060080
274.3100120150180200
275.2030040050060
© Copyright - Fenik Co | Developed by talenta.mk