1
2
3
4
1

Libelë vertikale

2

Libelë horizontale

3

Libelë vertikale

4

Përbërje prej alumini

DURACHOC 250.3

Të gjitha modelet DURACHOC 250.2/250.3, janë të prodhuar nga legura e aluminit. Gypi këndëdrejtë prej alumini është i lakuar, eloksik dhe me këtë është rezistues ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe të përshtatshme për përdorim. Sipërfaqet e formuara në formë “U” garantojnë përdorim praktik të niveluesit. Dy skajet anësore janë të pajisura me kapak prej plastike. Këto nivelues kanë nga një libelë horizontale dhe vertikale, ato janë nga pleksi dhe qelqi masiv.

Ky model standard DURACHOC veçanërisht përdoret në zdrukthëtari, në ndërtime të larta dhe të ulëta.

Të dhënat e produktit
016020030040050060070080090100120150180200
250.2016020030040050060070080090100120150180200
250.3040050060070080100120150180200
251.2100120150180200
251.3100120150180200
255.2030040050060
272.2030040050060080
272.3100120150180200
273.2030040050060
274.2030040050060080
274.3100120150180200
275.2030040050060
© Copyright - Fenik Co | Developed by talenta.mk