Nivelues

Karroca

Paleta e produkteve tona

NE OFROJMË NIVELUES KARROCA

DURACHOC SWISS TECHNOLOGY

1
2
3
4
5
1

Libelë vertikale

2

Libelë horizontale

3

Matës me milimetra

4

Përbërje prej alumini

5

E pajisur me magnet të fortë

Qëllimet e kompanisë në favor të klientit

Qëllimet bazë në të cilat kompania jonë mbështetet dhe ecë përpara janë: preciziteti, kualiteti maksimal i produkteve dhe sjellja e inovacionit në treg. Nga përvoja jonë shumëvjeçare dhe profesionale, ju do të përfitoni nga kualiteti jonë.

Fenik Co., kompania e vetme e cila bën prodhimin e niveluesve

DURACHOC SWISS TECHNOLOGY, ku qëndron serioziteti, kualiteti dhe saktësia!

Produktet

Fenik Co., njihet për cilësi të produkteve dhe seriozitet në shërbimin e të njejtave. Koleksioni i pasur i libeleve të cilat ne ju ofrojmë, na bën që të jemi zgjedhja e vetme kur është fjala për nivelues.

Mbi 74 lloje të niveluesve, me gjatësi të ndryshme,  janë elementet që e plotësojnë paletën e produkteve tona. Kur është fjala për produktet, ne ua ofrojm ato nga DURACHOC SWISS TECHNOLOGY. Të gjitha Libelet DURACHOC krijohen dhe prodhohen në repartin tonë prodhues. Me këtë ne jemi në gjendje që në çdo kohë me sukses të kujdesemi për tregun dhe të gjitha modelet ju garantojnë saktësi prej 0.5mm/1m.