1
2
3
4
1

Вертикални либели

2

Хоризонтални либели

3

Вертикални либели

4

Направени од алуминиум

DURACHOC 250.3

Сите модели DURACHOC 250.2/250.3 се изработени од алуминиумска легура. Алуминиумското правоаголно цевче е заоблено, елоксичено и отпорно на удари, гребаници и погодно за употреба. Површините во облик на буквата “U” гарантираат практична употреба на либелите. Двете страни се опремени со пластични рачки. Овие либели имаат хоризонтални и вертикални либели направени од плекс и стакло. Овој стандарден DURACHOC модел е особено користен во столарство како и во високи и ниски градби.

Податоци за производот
016020030040050060070080090100120150180200
250.2016020030040050060070080090100120150180200
250.3040050060070080100120150180200
251.2100120150180200
251.3100120150180200
255.2030040050060
272.2030040050060080
272.3100120150180200
273.2030040050060
274.2030040050060080
274.3100120150180200
275.2030040050060
© Copyright - Fenik Co | Developed by talenta.mk