1
2
3
4
1

Вертикални либели

2

Хоризонтални либели

3

Зафат

4

Направени од алуминиум

DURACHOC 251.2 / 251.3

Произведени исто како стандардниот модел 250, но овие се опремени со една рачка покриена од пластика.

Податоци за производот
016020030040050060070080090100120150180200
250.2016020030040050060070080090100120150180200
250.3040050060070080100120150180200
251.2100120150180200
251.3100120150180200
255.2030040050060
272.2030040050060080
272.3100120150180200
273.2030040050060
274.2030040050060080
274.3100120150180200
275.2030040050060
© Copyright - Fenik Co | Developed by talenta.mk